Top rated 4 motive pentru care ar trebui să treceți la serverul dedicat de găzduire

Industria de webhosting poate fi destul de copleșitoare. De-a lungul anilor, furnizorii de internet hosting au introdus în mod continuu planuri mai ieftine și mai ieftine pentru a se potrivi fiecărui buget. Astăzi, acest lucru a dus la o varietate incredibilă de planuri de găzduire, fileăcându-l destul de dificil să găsiți ceea ce vă convine. Acest articol se concentrează pe un idea de hosting, servere dedicate. Vă vom îndruma de ce ar trebui să fie alegerea dvs. și cum să găsiți cei mai ieftini furnizori de servere dedicate.

cuprins

1 1) Mai multe resurse, mai puține probleme
2 2) Așteptările de creștere
3 three) Complet personalizabil
four four) Centrele de day securizate și fiabile
five Cum gasesti cel mai ieftin server de web hosting dedicat?
1) Mai multe resurse, mai puține probleme
Cu servere dedicate, veți obține de obicei o lățime de bandă mult mai mare decât cea partajată sau VPS hosting, in addition veți obține o putere dedicată RAM și procesor. Acest lucru înseamnă pur și simplu că serverul dvs. este doar acela, serverul dvs. Cu planuri mai ieftine de găzduire, partajați resurse cu alții, de aceea este mai ieftin. În planurile de gazduire partajată, de exemplu, ați putea să vă partajați serverul cu mii de alți clienți. Imaginați-vă cât de ușor este pentru un shopper să-l încurce pentru toți ceilalți. Desigur, există sisteme treatment să te ajute să te izoleze de "vecinii" tău, dar aceste sisteme nu sunt perfecte, toți sunteți încă împachetați într-o "casă".

two) Așteptările de creștere

O concepție greșită despre serverele dedicate este că este vorba doar de băieții mari cu milioane de vizitatori pe lună și de aplicațiile software cu resurse intensive. Acest lucru poate fi parțial adevărat, totuși, nu este mai bine să fiți imun la această dilemmaă, ci să o tratați când se întâmplă? Ceea ce vreau să spun este că, dacă ești deja un model well known offline sau pe social media marketing, dar doar lansezi site-ul tău acum? Putem să presupunem că traficul web site-ului dvs. va crește foarte quick și, prin urmare, ar fi mai logic să optați pentru server dedicat.

three) Complet personalizabil

Dacă executați orice aplicații World-wide-web "specializate" treatment au nevoie de establishedări specifice de sistem sau de program special pentru a fi instalate pe sistemul dvs. de operare, acest lucru se poate encounter cu ușurință. Doriți să instalați un panou de Handle diferit? Application de securitate terță parte? Totul este foarte simplu cu accesul la root. Nu mai e doar interfețe cPanel sau World wide web, este mai mult ca și cum ai fi în fața calculatorului tău și poți ajusta orice. Aceasta presupune că aveți bineînțeles experiența tehnică necesară.

four) DataCenters sigure, fiabile

 Dacă mergeți pe ruta server dedicată, ați fi fost tentați să gazduire site vă "cumpărați propriul" server și să-l configurați în casa sau biroul dvs., în încercarea de a atenua unele dintre costuri. Aceasta ar putea fi o idee foarte proastă. Când comandați un server dedicat de la una dintre companiile de găzduire de acolo, este de obicei configurat și găzduit într-un centru de day. Datacenterul are mii de servere la fel ca ale dvs. cu viteze de securitate fizică și de conexiune la întreprindere, treatment nu sunt nimic asemănător cu conexiunile dvs. la domiciliu sau la birou. Ei au, de asemenea, ingineri la fața locului treatment sunt gata să ajute ori de câte ori lucrurile merg departe. Pe scurt, un datacenter este construit Exclusive pentru acest scop, dar casa sau biroul nu este.

    Cum găsești cel mai ieftin server de găzduire dedicat?
Nu este un solution faptul că serverele dedicate pot fi semnificativ mai scumpe decât majoritatea celorlalte planuri de găzduire. Acesta este motivul pentru treatment ar avea sens pentru tine să fie în căutarea pentru cel mai ieftin server dedicat ce gazduieste. Acest lucru, cu toate acestea, uneori, poate fi un pic complicat. Deși multe companii vor "aparent" să ofere servere cu specificații similare, veți găsi adesea puncte de preț foarte diferite și veți fi lăsați să vă zgâriați capul, încercând să înțelegeți de ce. Motivul este simplu: printuri great. Unele planuri dedicate de server vin împreună cu software plătit (cum ar fi cPanel, WHM), unele nu. Unii vă spun că aveți o lățime de bandă neimprimată, dar limitați viteza de conectare. Țara în care este găzduit serverul afectează și prețul.

Dar, ceea ce ar putea avea cel mai mare impact de departe, este dacă alegeți hosting gestionat sau neangajat. Cu gestionat, gazda dvs. Internet își asumă întreaga responsabilitate de monitorizare, întreținere, securizare și actualizare a serverului dvs. Acest lucru este ideal dacă nu aveți expertiza tehnică sau doriți să vă eliberați timpul pentru mai multe sarcini importante. Serverele "neadministrate" înseamnă de obicei că gazda va furniza serverul "așa cum este" și este responsabilitatea dvs. să aveți grijă de majoritatea tehnicilor.

Ultimul punct vital care trebuie luat în considerare aici este evaluarea clienților. Un gazdã Internet poate sã facã cât mai multe promisiuni pe cât doreºte, dar judecãtorul last pentru a-ºi îndeplini promisiunile este clienþii lor. Deci, tu o ai! Până acum știi "de ce" și "cum". Alegerea celui mai ieftin server hosting dedicat ar trebui să fie acum o briza pentru tine acum că știi la ce să ai grijă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *